Showteams

Is dansen een passie? Heb je uitstraling, durf en vooral veel motivatie? Ben je bereid hard te werken? Dan is een plaats in ons competition team 2019-2020 misschien iets voor jou! 

OPEN AUDITIONS IDANCITY CREW op zaterdag 14 september 2019 in Bergenmeers stipt om 12u! 
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij een grote passie voor dans en schuilt er een competitiebeest in jou? Dan ben je bij Dansschool iDancity aan het juiste adres!
Dansschool iDancity biedt jou de kans om jezelf volledig te ontplooien. Door diverse trainingen met de crew, persoonlijke coaching, expressietrainingen, etc, zal je volledig worden klaargestoomd voor het nieuwe wedstrijdseizoen!
Nieuwe choreograaf: Djodjo Pongo 
Wat verwachten wij van jou?
– Je beschikt over minimum enkele jaren danservaring;
– Je hebt een passie voor dans en bent bereid hard te werken;
– Jouw leeftijd: minimum 12 jaar
Helemaal overtuigd? Kom jezelf bewijzen op onze auditiedag.
TO DO: Bereid een solo voor van minstens 30 sec. in je eigen stijl. Breng je muziek mee op stick, gsm of laptop.
Inschrijven is niet nodig, kom gewoon de dag zelf en breng je muziek mee voor je eigen solo.
___________________________________________________
 
________________________________________________
Het volgen van deze pakketten in onze dansschool is een minimale inzet dat we vragen van onze wedstrijddansers. Het is een formule, samengesteld om jou de nodige techniek, uitstraling en podiumpresence bij te brengen. Omdat we een grote inzet vragen vanaf september tot mei (en ook voor onze zomeroptredens) is het verplicht een volledig jaar lesgeld te betalen!
Aangezien de wedstrijden niet in de buurt zijn, rekenen we regelmatig op vervoer via de ouders. Je hoeft dus zeker niet elke wedstrijd te rijden, maar we vragen om minstens 1 maal per jaar voor vervoer te zorgen en andere dansers mee te nemen. Zodanig kan er een goede regeling getroffen worden en kan iedereen tijdig op de wedstrijden geraken. (Reken er wel op dat je die dagen niet veel kan plannen. Verplaatsing, wedstrijd, prijsuitreiking neemt vaak de volledige dag in beslag.)
Wil je ook graag meedoen aan de solo- en/of duowedstrijden, of heb je nog andere vragen contacteer dan Lauren Uyttendaele via mail op wedstrijden@idancity.be.